19 w ·Translate

🌟 Fontos bejelentés minden Priandori felhasználónak! 🌟

Kedves Priandori Közösség,

Szeretnénk megosztani veletek néhány fontos információt a felajánlásokról, a keresetekről és a Pénztárcád kezeléséről a platformunkon.

Felajánlások a Priandorin egy Adománygyűjtő Kampányra:
A Priandorin való felajánláshoz egyszerűen kattints az általad támogatni kívánt adománygyűjtő kampányra, majd válaszd ki a "Felajánlás" gombot. Ezután válaszd ki az összeget, amit fel kívánsz ajánlani, és végül végezd el a tranzakciót a Pénztárcádban rendelkezésre álló összeggel. Ha még nem adtál hozzá pénzt a Pénztárcádhoz, akkor ezt megteheted, követve a lépéseket a kártyád, PayPal vagy bankszámla használatával történő pénz hozzáadásához.

A Kereseteidről:
Fontos tisztázni, hogy a Pénztárcád közvetlenül nem kapcsolódik a kereseti rendszerhez. A Pénztárcádban lévő összegek azok, amelyeket kézzel adtál hozzá a kártyáddal, PayPal-lal vagy bankszámláddal. Ezeket az összegeket különféle célokra használhatod, például vásárlásra a piacunkon, felajánlásokra adománygyűjtő kampányokhoz vagy pénzküldésre más felhasználóknak.

A Priandorin történő keresetedet külön kezeljük. Amikor a platformon végzett tevékenységeid révén keresni kezdesz, azokat közvetlenül hozzáadjuk a Kifizetés menühöz. Innen választhatsz, hogyan szeretnéd megkapni ezeket a kereseteket, legyen az PayPal, banki átutalás vagy a Priandori Pénztárcád.

A Kifizetési Menü és a Pénztárca elérése:

A Kifizetési menühöz való hozzáféréshez kérjük, használd a következő linket: https://priandori.com/setting/payments

A Pénztárcád kezeléséhez, az elérhető összegek megtekintéséhez vagy pénz hozzáadásához a Pénztárcádhoz, látogasd meg a következő linket: https://priandori.com/wallet/

Ha további kérdéseid lennének vagy segítségre van szükséged, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Támogató csapatunk itt van, hogy segítsen!

Üdvözlettel,
A Priandori.com Támogató Csapat

#priandori #pénztárca #kifizetés #pénzkezelés #pénzkeresés #fizetés #felajánlás #adománygyűjtés #emberek #hírek #infóközpont #hu #wallethu #priandorihu #infohu #hungarian