3 w ·Translate

Recomandați Binance și prietenilor pentru a câștiga împreună câte 100 de lei în EGLD - premii pentru fiecare prieten invitat

https://accounts.binance.me/ro..../register?ref=386785

Suntem încântați să vă prezentăm o campanie de recomandare cu premii, așa că, pregătiți-vă pentru recompense consistente atât pentru dvs., cât și pentru prietenii dvs.!

Atunci când recomandați Binance unui prieten, aveți posibilitatea să câștigați amândoi câte 100 de lei fiecare (mai exact: 100 de lei dvs. și 100 de lei prietenul dvs.)!

Perioada activității: 26/04/2024 080 (UTC+3) până la 30/06/2024 23:59:59 (UTC +3):

Pentru a fi eligibili pentru cei 100 de LEI (RON) sau pentru marele premiu, utilizatorii recomandați trebuie să-și finalizeze procesul KYC și să facă o primă tranzacție.

Ce trebuie să faceți?
1. Trebuie să recomandați cel o persoană pentru a avea șansa să câștigați 100 RON fiecare! Pentru a vă califica, utilizatorul recomandat trebuie să fie nou și să finalizeze procesul de verificare a contului. Codul de recomandare poate să fie codul dvs. de recomandare.

2. Utilizatorii recomandați trebuie să finalizeze cu succes prima lor tranzacție (vânzare, cumpărare, investiție Earn etc. - în orice produs), cu o valoare minimă de 100 RON (sau echivalentul a 20 USD). După tranzacție suma tranzacționată poate să fie chiar și retrasă de pe Binance.

3. Vă rugăm să completați acest formular pentru a vă confirma participarea. Puteți să completați formularul chiar înainte ca utilizatorul invitat de dvs. să îndeplinească toate condițiile - verificându-și contul și făcând o primă tranzacție. Formularul trebuie completat o singură dată.

4. La finalul campaniei, vom analiza câți utilizatori noi ați recomandat și vom distribui premiile dvs. și prietenilor dvs. Veți câștiga câte 100 de RON în EGLD pentru fiecare prieten invitat care îndeplinește condițiile promoției. De asemenea, fiecare prieten invitat care îndeplinește condițiile va primi la finalul promoției câte 100 de RON în EGLD.

Invitați alți prieteni pe Binance, învățați-i despre criptomonede și câștigați împreună premii! 

Nu aveți timp să le explicați prietenilor? Binance School Romania vă poate ajuta gratuit să le explicați mai multe despre industria criptomonedelor.

Termeni și condiții:

• Doar utilizatorii care au finalizat verificarea contului în România se vor califica pentru recompense.

• Premiile se cumulează, veți câștiga 100 de RON în tokeni EGLD pentru fiecare utilizator nou adus care face o tranzacție de minim 100 RON (echivalentul a 20 USD).

• Binance își rezervă dreptul de a descalifica imediat orice participant care prezintă semne de comportament fraudulos, precum spălarea de bani sau tranzacțiile care prezintă caracteristici de tranzacționare care duc la manipularea pieței.

• Recompensele vor fi distribuite în termen de 4 saptamani de la încheierea activităților. Utilizatorii se vor putea autentifica și vor vedea recompensele în Cont > Hubul de recompense.

• Perioada de valabilitate a recompenselor în cupoane de tokeni este stabilită la 60 de zile din ziua distribuirii. Aflați cum să valorificați un cupon.

• Recompensele din această campanie SE POT cumula cu alte recompense primite de utilizatorii noi sau existenți.

• Binance își rezervă dreptul de a anula sau modifica orice activitate sau reguli de activitate.

Click pe 👇
https://accounts.binance.me/ro..../register?ref=386785

image