Elena Lica  shared a  post
12 w

Elena Lica  added new photos to LIVE GOOD
15 w

DESCRIERE
Cafea organică sănătoasă pentru gestionarea greutății cu ciuperci
Da, acesta este foarte probabil cel mai lung nume pentru o cafea pe care ați văzut-o vreodată. Dar adevărul este că, cu toate beneficiile și ingredientele uimitoare pe care le-am împachetat în acest amestec, am fi putut adăuga și mai multe cuvinte, cum ar fi adaptogeni, ceai verde, fibre sănătoase, maca și mai ales delicioase!

Cafeaua LiveGood Organic nu numai că combină ingrediente de cea mai înaltă calitate din cele mai curate, pure și luxuriante locuri de pe planetă, ci este PRIMA și SINGURA cafea îmbogățită cu fibre sănătoase pentru a reduce foamea, formulată cu maca pentru a ajuta la susținerea învățării și a memoriei, îmbunătățind în același timp. starea de spirit, plus ceai verde pentru a promova funcționarea sănătoasă a creierului și pentru a stimula arderea grăsimilor, ȘI adaptogeni sub formă de 6 dintre cele mai puternice ciuperci din lume pentru a atenua stresul, pentru a susține un corp sănătos și pentru a te ajuta să te simți grozav! Nicio cafea de pe planetă nu oferă atât de multe beneficii precum LiveGood Healthy Organic Organic Weight Management Coffee with Ciupers 😊

Din prima dată când gusti amestecul nostru delicios și experimentezi rezultatele uimitoare, s-ar putea să nu vrei să mai bei o cafea niciodată!

Doar amestecați o lingură din delicioasa noastră cafea instant măcinată într-o ceașcă de apă fierbinte și amestecați.

CUM SE UTILIZEAZĂ:
Se amestecă 1 lingură în apă fierbinte sau rece.

Când să o luați: Cafeaua organică sănătoasă LiveGood este gata preparată, așa că trebuie doar să o amestecați în apă fierbinte sau rece pentru a o savura. Deoarece conține aproximativ 100 mg de cofeină, aceasta este cu siguranță o băutură de dimineață pentru majoritatea. Vă recomandăm să evitați toate stimulentele, inclusiv cofeina, cu cel puțin 8 ore înainte de culcare, pentru a preveni perturbarea latenței somnului. Îmbunătățit cu ciuperci adaptogene pentru a ajuta la echilibrarea nervozității cauzate de cofeină și combinat cu maca și ceai verde, acest lucru vă va pregăti cu siguranță ziua pentru succes.

https://ShopLiveGood.com/Liana69

image