Zsanett Kópis    se osjeća voljena
11 u ·Prevedi

⚠️ OLVASSA EL FIGYELMESEN!:

⚠️ Úgy tűnik, egyes felhasználók félreértik a Priandori működését. Szeretnénk tisztázni: a Priandori nem olyan platform, ahol pénzt kap a SPAM-ért. Mi nem egy kattintásért fizető portál vagyunk, ahol a felhasználók a lájkokért fizetnek, mások pedig azért kapnak pénzt, ha lájkot adnak.🚫

Ehelyett a Priandori a Facebook alternatív közösségi hálózata. Célunk, hogy élvezze a Priandorit azáltal, hogy új barátokat szerez, megosztja ötleteit, mindennapi életét, kultúráját, pillanatait, készségeit vagy véleményét különféle témákról a felhasználókkal szerte a világon.

Gondolj bele, mennyi időt töltöttél a Facebookon az évek során. Csak olyan emberekkel léphet kapcsolatba, akiket már ismer a Facebookon, és gyakran úgy érzi, hogy ott elvesztegetett idő.

Keresőprogramunk célja, hogy motiválja Önt a könnyebb elköteleződésre, ötletei megosztására, új barátok szerzésére és új dolgok megismerésére a világ minden tájáról. Tegyük a Priandorit olyan hellyé, ahol a valódi felhasználói kapcsolatok és az értelmes interakciók virágoznak!

Vagy értékesítse termékeit a Piacterünkön más felhasználóknak. Vagy kérjen gyűjtést egy adománygyűjtő kampányhoz.

Ha reklámozni szeretne valamit, használja az ADS rendszert a spam elkerülése érdekében.

Ha úgy gondolja, hogy csak azért van itt, hogy pénzt keressen a SPAM-ekkel, kérjük, folytassa a "pénzkeresést a Facebookon"...

#priandori #rules #notospam #nospam #realuseinteractions #makenewfriends #enjoy #enjoypriandori #zsanettka02 #hungary

GIF