16 w ·Translate

10 motive pentru care ar trebui să consumi spirulină.

Postare informativă pentru sănătatea noastră.

1. Îmbunatateste functia creierului

👉 îmbunătățește sănătatea mintală și acuitatea cognitivă. Deoarece conține cantități ridicate de L-triptofan, un aminoacid care produce melatonina și serotonina, doi neurotransmițători din creier.

2. Reduce nivelul de colesterol din sânge

👉 Suplimentarea cu spirulină, ajută colesterolul sa se depună în tot corpul acolo unde trebuie să fie, și mai putin pe pereții arterelor, scăzând riscul de probleme cardiovasculare.

3. Bogată în nutrienți esențiali

👉 Spirulina conține toți cei 8 aminoacizi esențiali și alți 10 aminoacizi non-esențiali, precum și beta-caroten antioxidant, zeaxantina, vitamine B complex, zeci de minerale, acidul gras esențial gamma-linolenic și bacterii probiotice benefice. Spirulina este de asemenea, de neegalat în capacitatea sa de a stimula sistemul imunitar.

4. Ajută în tratarea anemiei

👉 Stimulează în mod eficient producerea de celule roșii în sânge, mai ales atunci când este luată în combinație cu vitamina B12.

5. Susține sistemul imunitar

👉 Spirulina este compusă din aproape 70% proteine, cea mai mare cantitate în comparație cu toate celelalte produse alimentare, este deosebit de eficientă în stimularea producției de macrofage, un tip de celule albe din sange care previn și luptă împotriva infecției.

6. Ajută în tratarea rinitei alergice

👉 Ajută la inhibarea reacțiilor alergice, precum și a rinitei alergice.

7. Purifică sângele

👉 Bogată în ficocianina și clorofilă, Spirulina este, de asemenea, un puternic purificator de sânge. Nu numai că aceste două substanțe nutritive importante promovează creșterea celulelor din sânge, dar ele și întineresc sângele existent. Clorofila, în special, fiind aproape identică cu hemoglobina, molecula responsabilă pentru curățarea sângelui si transportul de oxigen la celule.

8. Are efect detoxifiant și ajută la eliminarea metalelor grele

👉 Ajunge adânc în țesuturile corporale și neutralizează toxine cum ar fi mercurul, radiațiile, arsenicul, cadmiul, pesticidele, chimicalele sintetice din produsele alimentare și carcinogenii preluați din mediul înconjurător.

9. Ajută la pierderea în greutate și la dezvoltarea masei musculare

👉 Spirulina nu te ajută doar să dai jos kilogramele în plus, dar de asemenea, te ajută la creșterea și dezvoltarea masei musculare, în special din cauza cantității ridicate de proteine biodisponibile.

10. Menține sănătatea și frumusețea pielii și părului

👉 Spectrul larg de antioxidanți, acizi grași esențiali și nutrienți de curățare ai spirulinei, ajută la menținerea sănătoasă a pielii și a părului.

Tu știai aceste lucruri despre spirulină?
.
.
.
.
.
#taifascutrifas #povesticualexa #staredebine #spirulina #etnawellness

image
image