11 w ·übersetzen

Salut!

Sunt Ioana Todea, din Targu Mures si sunt mandra ca la cei 34 de ani ai mei, pe care ii port cu bucurie, sunt mamica de trei ori si antreprenor.

Am absolvit facultatea de Drept, dar nu am profesat niciodată in domeniu, deoarece nu m-am regasit, insa viata m-a impins la munca mai repede decat credeam intr-un loc frumos, in domeniul ospitalitatii, unde am invatat lucruri minunate si pot spune ca acolo am devenit jumatate din femeia de azi.

Acolo am trecut de la adolescenta la maturitate, de la fetita plangacioasa la femeia puternica, capabila sa doboare muntii din loc pentru a reusi sa îsi atinga visele.

Am fost un om workaholic, adoram ceea ce faceam, insa cum viata nu inseamna doar munca, venise vremea sa devin mama pentru prima data si atunci prioritatile s-au schimbat.

Îmi doream sa fiu langa copilul meu, dar in acelasi timp sa si evoluez profesional si sa ma fac utila.

Sansa de a avea propriul business Farmasi a sosit la momentul perfect, desi nu credeam ca ****ind de la simplu reprezentant Farmasi as putea ajunge sa fac bani pentru nevoile mele de atunci.

Farmasi era “luminita de la capatul tunelului” care imi dadea speranta ca voi reusi si inca mai este pentru fiecare obiectiv al meu.

Crearea unui cont Farmasi Beauty Influencer a fost doar inceputul, pentru ca in doar trei luni in care m-am lasat ghidata de cel mai bun mentor din Univers, am ajuns la venituri considerabile, de la simplu reprezentant Farmasi la lider de succes.

Ca in orice business, am avut succes dar am avut si perioade cu mai putin succes, din care mereu am invatat ceva, fiindca pentru mine nu exista esec.

Cel mai important este sa nu renunti niciodata, pentru ca atunci vei renunta la visurile tale si o data cu ele, la tine.

Astazi am trei copii care dau vietii mele un sens si pe care ii iubesc dincolo de cuvinte.

Ei imi dau motivatie sa muncesc si sa extind aceasta afacere si peste granitele Romaniei.

Pentru unii sunt multi, dar pentru mine e perfect. Chiar dacă de cele mai multe ori e greu, ei imi dau avant sa merg mai departe. Momentele unice cu ei nu se compara cu nimic si da, un cont Farmasi mi-a deschis drumul catre libertatea de care am nevoie pentru cei trei minunati, pentru a fi cu ei si nu oricum, ci bine.

Aici am devenit mai puternica dar si libera, cealalta jumatate a femeii de acum 4 ani cand am creat acel cont pentru a deveni reprezentant Farmasi si Beauty Influencer.

Totul ****ind de la un vis si un catalog Farmasi.

In acesti ani am calatorit in vacante platite de companie impreuna cu sotul meu si cu oameni din echipa, unde am creat amintiri de neuitat.

Pentru ca acest cont Farmasi impreuna cu multa munca, deschidere, pasiune si iubire pentru oameni, mie mi-a schimbat viata, te invit sa transformam imposibilul in posibil si sa dai o sansa acestei oportunitati.

Îti multumesc ca ai citit povestea mea si îti doresc ca in fiecare zi sa fi cea mai buna varianta a ta!

Ioana Todea

image