🤗🤗Dar să nu uitam de compania cu care v-am obișnuit deja 😉Mihi 🥰
Mihi este o companie de produse cosmetice înregistrată în Polonia.

Conceptul companiei se bazează pe minimalism, simplitate, claritate și transparență - principii clare și simple.
Mihi se preocupă de ecologie, nu testează pe animale și nu conține parabeni sau lauril sulfat în compoziția produselor sale. MIHI are contract cu o compania poloneză ElfaPharm, care exportă produse cosmetice în 62 de țări din întreaga lume

Situată într-o zonă ecologică curată din inima Poloniei. Infrastructura utilizată anterior pentru producția farmaceutică a fost adaptată la nevoile producției de cosmetice.
Aceste produse cosmetice combină cele mai recente tendințe în cosmetologia tradițională și medicina pe bază de plante. Gama include o selecție largă de produse pentru îngrijirea feței, a corpului și a părului de la mărci și linii de produse specializate.

Produsele Elfa Pharm sunt exportate în majoritatea țărilor din Europa de Vest, Centrală și de Est, precum și în Statele Unite, Malaezia, Taiwan și țările din Persia. Cea mai bună materie primă este apa, deoarece nu există nicio industrie semnificativă pe o rază de 20 de kilometri în jurul fabricii. Compania dispune de propriul puț de mare adâncime și de un sistem unic de tratare a apei. Acest lucru înseamnă că este una dintre puținele fabrici din Polonia care se poate lăuda cu o apă de o calitate atât de ridicată încât poate fi folosită cu succes în farmacii.

Produse de curățare Mihi

Produse ecologice pe care le puteți folosi cu încredere.
Formula a fost dezvoltată în conformitate cu standardele europene și este certificată de certificatele GMP / ISO relevante.

Preparatele enzimatice sunt sigure pentru oameni și animale de companie.

Acestea nu provoacă alergii sau dermatită atopică. Acestea dizolvă contaminanții mai repede decât soluțiile chimice convenționale.

Produse vegane: nu sunt testate pe animale și nu conțin ingrediente de origine animală. Tehnologiile și procesele noastre sunt concepute pentru a reduce amprenta ecologică. Materialele noastre de fabricație sunt curățate într-un sistem închis și avem orientări stricte privind deșeurile, ceea ce nu pune în pericol resursele natural
@toată lumea
Slăbește cu Karina Marga-Karina Kari Marga Kari

👉Dă o privire în magazinul online, unde poți obține reduceri imediate de până la 30%.
Poți intra aici:
⤵️⤵️⤵️🛒🛒🛒🛒⤵️⤵️⤵

https://mihi.care/ro/register?....referral_code=637227

#slabestecukarina
#margakari

image