Zsanett Kópis    is feeling Loved
23 w ·Translate

ℹ️📌 KIFIZETÉSI INFORMÁCIÓK: 📌ℹ️🔔

NE ÍRJ NEKÜNK EGYÉNI KÉRÉSEKET, HANEM LÁTOGASD MEG A PROFILUNKAT, MERT MINDEN INFORMÁCIÓT MEGTALÁLSZ OTT NINCS KAPACITÁSUNK MINDEN EGYÉNI FELHASZNÁLÓ KÉRDÉSÉRE VÁLASZOLNI A NYILVÁNOSAN ISMERT VÁLASZOKRA!

🔔KÉZI ELLENŐRZÉS ALATT ÁLL AZ EGÉSZ FIÓKOD A SPAM TEVÉKENYSÉGEK MEGÁLLAPÍTÁSA ELŐTT, MIELŐTT MANUÁLISAN DÖNTENÉNK A KIFIZETÉSI KÉRELMEKRŐL:

A nagy kérési mennyiség és a kézi ellenőrzési folyamatok miatt körülbelül 5 MUNKANAPI késéseket tapasztalhatunk!

Ha azonban az összes hozzájárulás nem felel meg az irányelveinknek és csak spam, akkor ezeket a kérelmeket elutasítjuk, és akár az azonosító fiókokat is bezárhatjuk. A meghívott barátok hozzájárulásából származó bevételek esetén először ellenőriznünk kell, hogy ezek a felhasználók befejezték-e a profiljukat, megerősítették-e az e-mailüket, vagy csak kitöltötték-e a regisztrációs űrlapot, de nem erősítették meg az e-mailt, így nem is állították be a fiókot. Biztosítanunk kell továbbá, hogy valódi felhasználók.

Kérjük, legyen türelemmel, amíg feldolgozzuk a kifizetési kérelmét. Győződjön meg róla, hogy a következő kifizetési kérelmet csak az első kifizetés megkapása után küldi be. Kérem, ne folytassa további érdeklődéseit a kifizetési állapotával kapcsolatban, mivel különféle témákban számos érdeklődés érkezik hozzánk, és nincs kapacitásunk mindegyikre egyénileg válaszolni. A feldolgozás automatikus.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez egy általános válasz és nem vonatkozik konkrét esetekre.

Kérjük, csak valódi tartalmakat osszon meg a mindennapi életéről, saját fényképeiről, ötleteiről, vállalkozásairól, véleményeiről vagy lehetőségeiről, de kerülje a véletlenszerű képek folyamatos posztolását a Google-ről vagy más webhelyekről, vagy véletlenszerű idézeteket, stb. A spam posztolásnak nincs értelme, mivel minden kifizetési kérelmet kézzel vizsgálunk át, és áttekintjük az Ön teljes tevékenységét. Ha azt látjuk, hogy csak minden posztot lájkolt, anélkül, hogy elolvasta volna, vagy videókat lájkolt, anélkül, hogy megnézné őket, vagy csak véletlenszerű képeket vagy idézeteket posztolt, akkor nem fog kifizetést kapni, hanem fiókja zárolva lesz.

Ezenkívül kérjük, kerülje a véletlenszerű kommentelést minden posztra olyan kifejezésekkel, mint "szép", "jó", "ok", "Helló", "szia", "add meg", vagy csak ikonokkal, véletlenszerű szavakkal vagy számokkal. Ossza meg valódi véleményét a kommentekben, hogy jelentős interakciókat segítsen elő.

Ha termékeket vagy szolgáltatásokat szeretne eladni, nyugodtan adja hozzá őket itt: https://priandori.com/my-products

Itt adhat hozzá eseményeket, például Zoom eseményeket, helyi találkozókat stb.: https://priandori.com/events/my/

Állásokat és álláshirdetéseket itt talál: https://priandori.com/jobs . Egy oldalként csak munkahirdetést helyezhet el, így nyugodtan hozzon létre egyet itt: https://priandori.com/pages

Ha új emberekkel szeretne találkozni, akik osztják az Ön érdeklődését, látogasson el ide: https://priandori.com/common_things

Témákra vonatkozó cikkek közzététele vagy olvasása, üzlet, termék stb. tekintetében, látogasson el a Priandori Blogunkra itt: https://priandori.com/my-blogs

Ha reklámkampányt szeretne indítani, hogy az összes Priandori felhasználó folyamatosan láthassa a hirdetéseit, megteheti itt: https://priandori.com/advertise/

Felhasználói videókat itt talál: https://priandori.com/watch/

Ha segítségre van szüksége, először látogasson el a profilunkra, és görgessen le, amíg megtalálja az Önnek szükséges információkat, vagy használja a keresőt a releváns témák megtalálásához. Kérjük, csak sürgős esetekben vagy ha nem talált választ kérdéseire, lépjen kapcsolatba velünk. Anyanyelvén vagy angolul érhet el minket támogató profilunkon keresztül.

Szeretettel,
Priandori Support Team

#priandori #kifizetés #információ #priandorikifizetés

GIF