23 w ·Translate

ℹ️📌 MOKĖJIMO INFORMACIJA: 📌ℹ️🔔

NERAŠYKITE MUM VIENKARTINIŲ UŽKLAUSŲ, O APLANKYKITE MŪSŲ PROFILĮ, TEN YRA VISI INFORMACIJOS. MES NETURIME GALIMYBĖS ATSILIEPTI KIEKVIENAM VARTOTOJUI INDIVIDUALIAI VISIEMS VIEŠAI ŽINOMIEMS ATSAKYMAMS!

🔔MES RANKINIU BŪDU PERŽIŪRIME VISĄ JŪSŲ PASKYROS SPAMO VEIKLĄ, PRIEŠ PRIIMDAMI SPRENDIMĄ DĖL JŪSŲ MOKĖJIMO UŽKLAUSOS:

Dėl didelio užklausų kiekio ir rankinio patikrinimo procesų gali kilti vėlavimų iki apie 5 DARBODIENŲ!

Tačiau, jei visos paskyros netenkina mūsų nurodymų ir yra tik spamas, mes atmestume šias užklausas ir taip pat galime uždaryti atitinkamas paskyras. Uždarbio iš pakvietimo draugų partnerių programos atveju pirmiausia turime patikrinti, ar šie vartotojai užbaigė savo profilį, patvirtino savo el. paštą arba tik užpildė registracijos formą, bet nepatvirtino el. pašto ir taip nepasirinko sąskaitos. Taip pat turime užtikrinti, kad jie būtų tikri vartotojai.

Būkite kantrūs, kol tvarkysime jūsų išmoką. Įsitikinkite, kad pateiksite kitą išmokos užklausą tik gavę pirmąją išmoką. Taip pat maloniai prašome susilaikyti nuo papildomų užklausų dėl išmokos būklės, nes esame perkrauti įvairiomis užklausomis įvairiais klausimais ir neturime galimybės atsakyti į kiekvieną individualiai. Apdorojimas vyksta automatiškai.

Pamirškite, kad tai yra bendra atsakymas ir nėra susijęs su jokia konkrečia situacija.

Prašome dalintis tik tikra informacija apie savo kasdienį gyvenimą, savo nuotraukomis, idėjomis, verslu, nuomonėmis ar galimybėmis, bet vengti nuolatinių atsitiktinių vaizdų iš Google ar kitų svetainių ar atsitiktinių citatų ir t.t. Spam'o skelbimas neturi prasmės, nes mes rankiniu būdu peržiūrime kiekvieną išmokos užklausą ir tikriname jūsų bendrą veiklą. Jei pastebime, kad tik viską palikote patikėti, arba patikėjote vaizdo įrašus nepatikrinę jų, arba tik skelbėte atsitiktines nuotraukas ar atsitiktinius citatus, jūs ne gausite išmokos, o paskyra bus uždaryta.

Papildomai, prašome vengti atsitiktinių komentarų po kiekvieną skelbimą su frazėmis kaip "gražu", "gerai", "ok", "Labas", "sveiki", "pridėk mane", arba tik su piktogramomis, atsitiktiniais žodžiais ar skaičiais. Dalinkitės savo tikromis nuomonėmis komentaruose, kad skatintumėte prasmingas sąveikas.

Jei norite parduoti produktus ar paslaugas, jūsų produktus galite pridėti čia: https://priandori.com/my-products

Čia galite pridėti įvykius, tokius kaip Zoom įvykiai, vietiniai susitikimai ir kt.: https://priandori.com/events/my/

Darbus ir darbo skelbimus galite rasti čia: https://priandori.com/jobs . Darbo skelbimą galite paskelbti tik kaip puslapis, todėl drąsiai sukūrkite vieną čia: https://priandori.com/pages

Jei norite susipažinti su naujais žmonėmis, kurie turi panašių interesų, aplankykite šią nuorodą: https://priandori.com/common_things

Norėdami paskelbti ar skaityti straipsnius apie tam tikras temas, savo verslą, produktą ir kt., apsilankykite mūsų Priandori tinklaraštyje čia: https://priandori.com/my-blogs

Jei norite paleisti reklamų kampaniją, kad visi Priandori vartotojai galėtų nuolat matyti jūsų reklamas, tai galite padaryti čia: https://priandori.com/advertise/

Vartotojų vaizdo įrašus rasite čia: https://priandori.com/watch/

Jei reikia pagalbos, pirmiausia apsilankykite mūsų profilyje ir slinkite žemyn, kol rasite jums reikiamą informaciją, arba naudokite paieškos juostą, kad rastumėte reikiamą temą. Prašome susisiekti su mumis tik skubiais atvejais arba jei neįmanoma rasti atsakymo į jūsų klausimus. Mus galite pasiekti savo kalba arba angliškai per mūsų palaikymo profilį.

Šiltai sveikiname,
Priandori Support Team

#priandori #mokėjimas #informacija #priandorimokėjimas