🍀Cine dorește sa participe la o prezentare a companiei BEWIT, COMPANIE INTERNATIONALA DE TOP în domeniul sanatatii si a unui STIL DE VIATA SANATOS, astept sa-mi solicite link-ul de participare in privat.
🍀Compania realizează produse de cea mai inalta calitate, de puritate 100%, CURATE 100%, în toate domeniile vieții de zi cu zi.
🍀Te astept cu drag la prezentare dacă vrei sa fii sănătos, sa consumi uleiuri presate la rece, detergenți bio, cosmetice holistice energizate sub efectul piramidei, uleiuri esențiale cu efecte terapeutice certificate, suplimente bio, naturale, vegane, superalimente, ca de exemplu, proteine din canepa, îndulcitori naturali( pudra de curmale), băuturi proteice din plante și fructe, fără nici un fel de adaosuri chimice, cel mai bun ulei de măsline la un preț fără imbatabil, ulei din semințe de struguri, ulei de în și de canepa, ulei de sâmburi de caise, cunoscut pentru efectele sale de prevenire a cancerului de toate tipurile și multe, multe altele.....
🍀Avem, de asemenea, un produs vedeta, distins cu premiul NOBEL, și anume Carbon Elixir C60, care împiedică procesul de îmbătrânire naturala, cu efect antitumoral și multe altele.
🍀Compania te plătește pentru consum, un procent din cumpărăturile tale intorcandu-se în portofelul personal, lucru pe care nici un supermarket din România nu ti-l oferă.
🍀De asemenea, odată ce ai atins un nivel de cariera și ai câștigat un anumit procent de reducere la cumpărăturile personale, ramai cu acest nivel pe viata, indiferent de valoarea cumpărăturilor ulterioare, lucru diferit de orice alta companie de profil.
🍀Compania oferă multe beneficii și în ceea ce privește planul de marketing, iar "cireașa de pe tort" o constituie posibilitatea de a dobândi o RENTA PE VIATA, în condițiile în care dorești sa transformi aceasta senzațională oportunitate intr-un job și o activitate permanenta de stil de viata.
🍀Tu decizi, te aștept cu drag la o prezentare interesanta, marți, orele 19,30, ora Ro.

image