MULTIVITAMINE NATURALE PENTRU COPII
ü Organic certificat USDA
ü Toate vitaminele esențiale
ü Susține dezvoltarea creierului
ü Vitamina C și Zinc pentru sprijin imunitar
Creșterea unui copil este destul de grea.
A face un copil să mănânce alimente sănătoase este și mai greu.
În zilele noastre, companiile alimentare prădătoare comercializează ingrediente alimentare artificiale copiilor noștri pentru a-i face atractivi și chiar dependenți! Acestea sunt lucruri înfricoșătoare!
Așa că noi, părinții, trebuie să luăm măsuri de precauție suplimentare pentru a ne asigura că copiii noștri primesc nutrienții de care organismul lor în creștere are nevoie și NU primesc din alimentele pe care le consumă.
Ca părinți, înțelegem cât de frustrant poate fi acest lucru și de multe ori rămânem cu mai multe întrebări decât răspunsuri.
De ce 30% dintre copii sunt supraponderali sau obezi? De ce le lipsește energia? De ce sunt mai bolnavi decât oricând în istorie?
Aproape întotdeauna se reduce la calitatea alimentelor și a ingredientelor care se află în aprovizionarea noastră cu alimente. Și mai rău este că companiile de vitamine nu au făcut o treabă suficient de bună formulând nevoile specifice copiilor, până acum.
Guma multivitaminică organică pentru copii de la LiveGood este aprobată pentru copii și părinți! Este gustos, așa că nu trebuie să duci acea bătălie în fiecare zi. Este certificat organic USDA.
Conține doar nutrienți de cea mai înaltă calitate în cele mai biodisponibile forme.

image