Locul unde îți sărbătorești ziua de naștere este mai important decât ți-ai putea imagina. La fiecare aniversare a ta are loc o Revoluție Solară. În funcție de cât de prielnică sau nu îți este harta Revoluției Solare, așa îți va fi și anul de la o aniversare la alta.
În momentul nașterii noastre, Soarele este poziționat în Astrograma Natală exact în acel loc special pentru noi, care creează cele mai eficiente și necesare condiții pentru ca sufletul nostru să poată evolua. Un ciclu solar complet durează 33 ani pentru a ajunge în aceeași poziție zodiacală la aceeași oră a aceleiași zile. Dar o Revoluție solară are loc o dată la 365 de zile, respectiv un an. Astfel, în fiecare an, în preajma zilei noastre de naștere (cu aproximativ 18 ore înainte sau după ora nașterii), Soarele în tranzit ajunge exact în locul unde se afla în momentul nașterii noastre. Această suprapunere se numește Revoluție Solară Anuală și dă naștere unui nou ciclu, o nouă etapă a evoluției noastre. Un nou capitol din povestea vieții apare în prim-plan.
Cum ne poate ajuta o analiză anuală a Revoluției Solare?
● Afli tendința noului an și care sunt acele elemente care te susțin în evoluția ta.
● Primești informații despre direcția destinului tău din acel an, despre resursele de care dispui și care sunt acțiunile cele mai indicate ție în decursul anului analizat.
● Obții informații cu privire la ambianța și posibilele evenimente care vor impregna anul solar cercetat.
● Afli care sunt domeniile către care este cel mai bine să-ți îndrepți mai mult atenția, fie pentru a evita un eventual pericol, fie pentru a fructifica o șansă care ți se oferă.
● Descoperi care sunt domeniile de viață în care poți pierde sau irosi energie.
● Primești informații despre carieră, relații, finanțe și afli modul în care toate aceste aspecte te pot influența, urmărind o integrare eficientă și armonioasă în plan social, specifică acelui an.
Astfel că zicala ,,Schimbându-ți locul îți schimbi norocul”. Este cât se poate de adevărată.
Locul în care suntem în momentul aniversări noastre este decisiv în ce privește Ascendentul din harta Revoluției Solare. Și Ascendentul este cel mai important element dintr-o hartă astrologică, în funcție de el depinde cursul evenimentelor în timp.

image