28 w ·Translate

DESCRIERE
Peptide de colagen
Colagenul este cea mai abundentă proteină din întregul nostru organism! Este lipiciul care ține toate celulele noastre împreună, dând corpului nostru putere și structură. Fără el, pielea noastră începe să se lade, mușchii și oasele își pierd forța și structura, articulațiile își pierd mobilitatea, ligamentele și tendoanele suferă, chiar și părul și unghiile noastre devin slabe și fragile.

Este una dintre cele mai importante substanțe din întregul nostru organism!

Dar, pe măsură ce îmbătrânim, producția naturală de colagen a corpului nostru continuă să scadă în fiecare an, ceea ce duce la riduri, dureri articulare, oase și mușchi slăbiți, subțierea părului și a unghiilor și multe altele.

ACUM puteți încetini procesul de îmbătrânire, promovând în același timp creșterea părului și a unghiilor, elasticitatea și fermitatea pielii, funcția și forța articulațiilor, chiar și susținerea structurii musculare și osoase și gestionarea sănătoasă a greutății cu peptidele de colagen LiveGood!

De fapt, peptidele de colagen LiveGood nu numai că vă oferă toate beneficiile uimitoare ale colagenului hidrolizat de cea mai înaltă calitate din lume de tip I și III, ci este și PRIMUL și SINGURUL produs de colagen de pe planetă care include și:

Velositol ™ pentru a facilita creșterea musculară, masa corporală slabă și o recuperare mai rapidă a mușchilor!
Polynol ™ pentru a proteja organismul de inflamația cronică, ajută la stimularea funcției cognitive și a performanței, ajutând la menținerea glicemiei, încetinește procesul de îmbătrânire și chiar promovează pierderea în greutate!
ApresFlex ™ dovedit clinic că îmbunătățește confortul, funcționarea și mobilitatea articulațiilor!
La LiveGood, fiecare ingredient care intră în fiecare dintre produsele noastre este selectat cu atenție pentru calitatea, curățenia, puritatea, beneficiile și rezultatele din viața reală!

Și, la fel de pasionați pe cât suntem în ceea ce se înscrie în fiecare dintre produsele noastre care ne schimbă viața, suntem la fel de fanatici în ceea ce rămâne în afara acestora! De aceea, nu veți găsi substanțe chimice dăunătoare, pesticide, conservanți sau orice altceva care nu este cel mai curat și mai pur de pe piață și cel mai benefic pentru organismul TĂU!

Nu vrem doar să vă ajutăm să vă prelungiți durata de viață, vrem să vă ajutăm să vă extindem durata de sănătate! Încetinește procesul de îmbătrânire, în timp ce arăți și te simți mai tânăr și mai sănătos ca niciodată cu peptidele de colagen LiveGood!

CUM SE UTILIZEAZĂ:
Amesteca o lingura in apa sau in lichidul tau preferat CEL MINE o data pe zi.

Când să ia: în orice moment al zilei!

Sfat profesionist: În primele 30 de zile, puteți lua în considerare 2 porții pe zi ca doză de încărcare pentru a ****i producția de colagen a organismului. Un alt sfat, amestecați în apă caldă pentru a reduce aglomerația.

https://shoplivegood.com/ioanacrml

image