image
image

Job online remote

$49.95 (USD)
0 Mga pagsusuri
Elena Madalina Enache profile picture   
Nai-publish Sa pamamagitan ng Elena Madalina Enache
  •  KatayuanSa stock
  •  UriBago

Mga Detalye

Buna tuturor!☺

Imi maresc echipa si caut persoane serioase si ambitioase care isi doresc un venit suplimentar lucrand chiar din confortul casei.

Colaborez de 3 saptamani cu compania americana Livegood care detine 8 bonusuri de compensare financiara. Spre deosebire de celelalte companii de network marketing, in aceasta companie nu ai target lunar, nu trebuie sa vinzi nimic daca nu doresti, nu trebuie sa faci comanda personala, nu trebuie sa acumulezi puncte ca sa atingi calificari, deoarece in Livegood calificarile se obtin prin inscrirea de persoane.
Cele 8 bonusuri in aceasta companie sunt: bonus de start rapid, bonus de achizitie client, bonus din matrice, bonus de leadership, bonus din vanzari, bonus de influenta, bonus de diamant si bonus de coroana diamant.
Necesita o investitie minima pentru a putea castiga din toate cele 8 bonusuri si de alte beneficii pe care le ofera compania (49,95$ in prima luna, fiind taxa de inscriere de 40$ si abonamentul lunar de 9,95$).

Daca iti doresti mai multe detalii despre fiecare bonus in parte sau daca iti doresti sa faci parte din echipa mea, lasa-mi un mesaj in privat si te voi ajuta sa intelegi cat mai bine planul de compensare al acestei companii si in plus vei avea atat sprijinul si ajutorul meu cat si al unei comunitati intregi.

Kaugnay na Mga Produkto